Henrik Fink Isaksen – Videoproducent og mobilvideoekspert

 

Jeg har arbejdet i den danske mediebranche i snart 35 år. Som journalist, producer, underviser og producent, – og altid med fokus på de visuelle medier. Jeg er vant til at iagttage, spørge, rapportere og producere videoindslag om alt fra ny teknologi og kultur til sundhed og undervisning. De sidste 10 år har jeg via mit firma Video2net lavet mange indslag om sygdom og det danske sundhedsvæsen. Interviewet folk i livstruende situationer, såsom ALS-patienter, personer med hjerneskade eller kræft.

I sommeren 2021 blev jeg selv ramt af halskræft, og i denne blog kan du se og læse, hvordan mit forløb har været, og hvilke råd og anbefalinger, jeg har til andre, som måtte blive ramt af HPV-relateret halskræft.

Denne blog er produceret af undertegnede i samarbejde med min gode kollega Palle Rix, som har sørget for kritisk modspil, opsætning og teknik. Alle medvirkende har godkendt deres optræden i denne blog, og alle fotos- og videoer er optaget af undertegnede eller Palle Rix på iPhones. 

En særlig tak skal gå til mine medpatienter Nis Peter Elving og Povl Henningsen for opmuntring og støtte, og ikke mindst til min kærlige og omsorgsfulde kone Bente Rasmussen, som har hjulpet mig igennem denne trælse sygdomsperiode.

Har du spørgsmål eller kommentarer så kontakt mig på 40 923 933 eller henrik@video2net.dk