Forhistorien – et halvt år med undersøgelser.

I efteråret 2020 fik jeg pludselig hovedpine efter min sædvanlige løbetur på 5 km i Risskov.
Det er sket før, men denne gang ville den ikke gå væk, og efter en uges tid gik jeg til min læge. Han tog diverse blodprøver, målte mit blodtryk, – og bad mig så om selv at tjekke det over 3 dage, morgen og aften. Det gjorde jeg så, og alt var normalt.

Men hovedpinen i venstre side lige over øret blev ved med at plage mig. Især om natten. Panodil 2 – 3 gange om dagen hjalp, – men efter en måneds tid med vedvarende hovedpine, havde jeg en grim fornemmelse af, at der var noget helt galt. Jeg besluttede mig derfor for at undersøge, om jeg kunne få en MR-scanning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *