Øre-næse-halslægen

Det var ikke nemt at finde en, som havde tid. Men det lykkedes at få en tid d. 10. juni hos Sune A. Theilgaard i City Vest. Det var en god oplevelse. Han tjekkede mine ører, næse og halsen, og konstaterede en masse slim og snot i højre side af min hals. Det fik jeg så antibiotika og næsedråber imod, og skulle så komme til kontrol 14 dage efter. Det gjorde jeg så, men min hovedpine var ikke forsvundet, selvom produktionen af slim var blevet mindre.

Så hørte jeg ham sige: Jeg tror jeg vil henvise dig til Øre-Næse-Hals afdelingen på AUH via en kræftpakke. Jeg ved ikke ,om det er kræft, – men hvis vi gør det på denne måde, bliver du behandlet med det samme.

Jeg sagde:

Nu bliver jeg jo nervøs, – og det kunne han godt forstå. Men den dag i dag er jeg ham inderligt taknemmelig for, at han tog den beslutning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *